Łatuś to rozetek, na trzy i pół roku, jest strasznie żarłoczny, chyba składa się tylko z futra i żołądka Jest zadziony, jak tylko ktoś się zblizy, zwłaszcza moja mama, która się do niego zawsze delikatnie skrada, to ucieka
uwielbia trawę, ale jak go biorę na smycz, to się potem obraża
uwielbia arbuzy, ogórki, sałatę, ziemniaki... kwiaty doniczkowe i coca colę
[img][/img]
Ja i mój Eustachy bardzo serdecznie Was witamy!
P.S. Łaciaty lubi ziemniaki i kwiaty doniczkowe? Nie wiem czy świnki mogą jeść ziemniaczki i lepiej żeby kwiatów nie jadł, bo mogą być trujące. Ale widać ze luuuubi jeść
Mądra świnka
coca-colę, ziemniaki, i kwiaty doniczkowe?
Zrezygnuj z ziemniaków, bo zawierają skrobię ziemniaczaną(czy tam coś) czego świnki nie trawią...
Coca-cola? Mam nadzieję, że żartujesz...a jak nie to z tego koniecznie zrezygnuj!
A kwiaty doniczkowe? zależy jakie...Ale większość z nich są trujące, więc pilnuj świnkę...
a tak poza tym to witaj
Ja i moje prosiaczki serdecznie witamy
Moja Malwina też biegała za ziemniakiem jak dzika ale bałam się jej dać bo czytałam ze nie mogą tego jeść ale kto wie może troszkę im nie zaszkodzi.
coca colę daję mu w nakrętce od czasu do czasu, to sobie troszkę pochlipie a co do ziemniaków... żadnej mojej śwince one nie zaszkodziły, Pieszczoch dożył ponad 8 lat, a zjadał ziemniaków duzo i nigdy nie chorował
Powitać serdecznie